در دهه 1980، یک توصیه غذایی اصلی برای کنترل خطر بیماری مزمن و وزن، کاهش چربی رژیم غذایی بود که سوالاتی را در مورد محتوای چربی کل آجیل از جمله پسته اکبری ممتاز علیرغم سابقه سنتی آنها به عنوان یک غذای طبیعی، سالم و غنی از مواد مغذی ایجاد کرد.
در این دوره، صنایع غذایی در پاسخ به توصیههای تغذیه سالم، غذاهای کمچرب را تبلیغ میکردند و مصرفکنندگان به رژیمهای غذایی کمچرب روی آوردند و اغلب مصرف آجیل را محدود میکردند.
امروزه مشخص شده است که وقتی آجیل در حد اعتدال مصرف شود، با کمک به مصرف کنندگان در کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع (SFA) و افزایش مصرف اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA) و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، می تواند در یک رژیم غذایی سالم برای قلب قرار گیرد.
اخیراً، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) گزارش داد که مصرفکنندگان عموماً در مورد اثرات سلامتی MUFA و PUFA آگاهی ندارند و نیاز به برنامههای آموزشی بهتر برای ارتقاء آگاهی از این چربیهای غذایی سالم را تشخیص داده است.
طبق ادعای بهداشتی واجد شرایط FDA، تولیدکنندگان پسته مجاز به بیان موارد زیر هستند: «شواهد علمی نشان میدهد، اما ثابت نمیکند که خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر مغزها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم SFA و کلسترول ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید.»
حمایت علمی برای ادعای سلامت واجد شرایط در مورد پسته با گزارش کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی در سال 2010، که نتیجه گرفت که مجموعه شواهد علمی بیشترین میزان را برای بادام، پسته، افزایش داد.
پسته با اجزای زیر مشخص می شود: اسیدهای چرب غیر اشباع (مانند MUFA و PUFA)، پروتئین، فیبر غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین K و مواد شیمیایی گیاهی مانند فیتواسترول ها، لوتئین (زانتوفیل کاروتنوئید)، g-توکوفرول، و پلی فن.
این اجزا ممکن است به طور هم افزایی برای کمک به ارتقای سلامت قلبی عروقی، کنترل قند خون، و حفظ وزن در صورت مصرف متعادل و در چارچوب یک رژیم غذایی سالم عمل کنند.
در مقایسه با بادام و گردو، پسته دارای سطوح چربی و کالری کمتری است (بر اساس). روی سیستم Atwater) و سطوح بالاتر پتاسیم، فیتواسترولها، g-توکوفرول، ویتامین K و کاروتنوئیدهای زانتوفیل.
این بررسی به بررسی مواد مغذی و فیتوکمیکالهای موجود در پسته و همچنین اثرات بالقوه سلامتی این آجیل میپردازد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.