به نظر می رسد آنچه همیشه در دست داریم از چیزهای کمیاب و دست نیافتنی کمتر با ارزش تر است.
همیشه و در همه شرایط: حتی برای میوه. ارزش کشف مجدد ویژگی های مفید سیب درجه 3 را دارد که همه جا در میزهای ما وجود دارد.
انواع سیب درجه 3 و خواص آنها از رایج ترین میوه ها و شاید به همین دلیل غفلت شده ترین میوه ها هستند.
سیب درجه 3 همیشه در سفره های ما وجود دارد، به خصوص در فصول سرد که تنوع میوه ها کم است. شاید آیا ارزش غذایی بالای آنها و خواص مفید متعدد آنها را فراموش کرده ایم؟
آیا می دانیم که این میوه ها جزو اولین میوه هایی هستند که انسان در مسیر تکامل کشت کرد؟به لطف این تاریخ طولانی، حدود 7000 نوع سیب درجه 3 کامل شده است که هر کدام دارای خواص و ویژگی های خاصی هستند.
ما ادعا نمی کنیم که همه آنها را می شناسیم، اما حداقل آنها را می شناسیم: در اینجا 9 نوع سیب درجه 3 رایج در ایتالیا آورده شده است.
نوع اصلی سیب درجه 3 و خواص آنها در طول قرن ها، درخت سیب درجه 3 موضوع یک روند طولانی انتخاب بوده است که باعث شده است ویژگی های بهره وری، کیفیت و بهبود آن را ممکن سازد.
ماندگاری میوه انواع سیب درجه 3 بر اساس دوره رسیدن: تابستان، پاییز و زمستان متمایز می شوند.
دسته بندی سیب درجه 3 های پاییزی بسیار غنی است، انواع مختلفی از سیب درجه 3 ها وجود دارد.
آنها می توانند زرد، سبز، نارنجی یا خالدار باشند. ما باید یاد بگیریم بهترین ها و آبدارترین ها را بشناسیم و غیره آن هایی را که بیشتر دوست داریم!
سیب درجه 3 رنتتا نام آن از واژه فرانسوی reine به معنای ملکه گرفته شده است.
با توجه به غلظت بالای مولکول های دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، خوب است در آخرین لحظه پوست آن را جدا کنید زیرا به سرعت اکسید می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.