در ابتدا چه کاری سخت به نظر می رسید: «آیا واقعاً می توانید قدرت شستشوی یک مایع ظرفشویی را از دیگری تشخیص دهید؟»
من در ابتدای این سفر از خودم پرسیدم ، با به وجود آمدن تجربه استفاده از محصولات، پیچیده تر شد.
اولین نبردی که من صابون ها را در طی ارزیابی دقیق آشپز خانه خود انجام دادم، آزمایش چربی بود.
روی تابههای فر با لبههای سنگین یک چهارم، سبزیجاتی را که با روغن زیتون ریخته بودند تفت دادم.
استفاده از مایع ظرفشویی راپیدو در این فرایند بسیار کمک کننده است.
تابهها «برهنه» بودند (یعنی از کاغذ روغنی استفاده نمیشد)، که به سبزیجات اجازه میداد به خوبی کاراملی شوند (بخوانید: تعداد زیادی تکههای پوسته خوب برای تمیز کردن وجود داشت).
بعد از ساعتها برشته کردن سبزیجات، اجازه دادم تابهها خنک شوند، سپس آنها را روی هم گذاشتم و اجازه دادم برای چند روز بمانند، فکر میکردم فاصله زمانی بین پخت و تمیز کردن ممکن است اسکراب چالشبرانگیزتری ایجاد کند (در حالی که به نظر نمی رسید انتظار تفاوت چندانی ایجاد کند، اما درام مبارزه را افزایش داد.)
من رقبای خود را در کنار سینک ردیف کردم تابه ها را یکی یکی تمیز کردم و در طول مسیر یادداشت برداری کردم.
در واقع مایع ظرفشویی جام یکی از مهم ترین رقبا در بین این محصول می باشد.
یک قاشق چای خوری صابون ظرفشویی را با انگشتانم روی هر تابه مالیدم تا هم محصول به خوبی با روغن مخلوط شود و هم به طور مساوی در تابه پخش شود.
سپس ظرف را با آب گرم پر کردم (در دمای 110 درجه فارنهایت) و اجازه دادم 5 دقیقه خیس بخورد.
با یک اسفنج اسکراب بدون خراش SOS برای هر ماهیتابه، تمیز کردم و آبکشی کردم.
از آنجا، من از تمام 15 مدعی به طور منظم برای یک ماه کامل استفاده کردم.
همانطور که روزانه سینک خود را پر می کردم، اغلب با چندین سینک ظرف ظروف کثیف قابلمه های چرب، صابون ها را به ازای هر بار خاموش می کردم و مشاهداتم را در دفترچه یادداشتی که در نزدیکی نگه می داشتم دنبال می کردم.
حتی استفاده از مایع ظرفشویی مسافرتی نیز در بین افراد بسیار رایج می باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.