خیارشور وکیوم انواع کوچکی از خیار هستند که در مخلوط سرکه، آب نمک و سایر مایعات خیارشور وکیوم شده اند. خیارشورها برای مدت زمان معینی در دمای اتاق تخمیر میشوند تا طعم آن بیشتر شود.
خیارشور وکیوم که بومی آمریکای شمالی هستند در مقایسه با خیار استاندارد از نظر اندازه کوچکتر هستند. آنها به عنوان سبزیجات چاشنی ارزیابی می شوند و به دلیل طعم قوی و چشمگیرشان قابل توجه هستند. خیارشور بهتر است با سس مایونز و تارت سرو شود.
این یکی از غذاهای جانبی معروف خیارشور وکیوم در مجارستان است. ترد و شور است. چیزی که این دستور پخت خیارشور وکیوم را با خیارشور های معمولی متفاوت می کند این است که به جای خیارشور وکیوم در حال تخمیر شدن است.
خیار، نمک، سرکه، شوید، فلفل دلمه ای و ادویه ها مواد اصلی در تهیه خیارشور وکیوم مجارستانی هستند. پس از آماده شدن همه مواد، به سادگی مخلوط را داخل شیشه بریزید و بگذارید پنج روز بماند. برای بهترین نتیجه، خیارشور ها را در معرض نور خورشید قرار دهید.
خیارشور وکیوم اغلب در تابستان آماده می شوند. برخی آن را به صورت کامل خیارشور می خورند و برخی دیگر ترجیح می دهند قبل از مصرف آن را نازک برش دهند.
به جای اینکه پیتر پایپر چند نوک بزند فکر کنید، در اینجا یک راه بسیار لذت بخش برای گذراندن وقت شما وجود دارد:
دریابید که کدام نوع از خیار شور برای کاشت در باغ شما بهتر است.
این به شما منجر می شود که چیدن و سپس خیارشور را انجام دهید، و این یک چشم انداز واقعا سرگرم کننده است.
با این فهرست مفید، مجبور نخواهید بود زبان خود را در پیچ و خم کنید و نیازی به استرس ندارید. مطلوب ترین گیاهان خیار شور برای رشد در باغ شما را شرح می دهد، از جمله نکات مفیدی برای گیاهانی که برای کاشت در ظروف، تریلی، مقاومت در برابر بیماری ها و غیره مناسب هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.