با خودرن کشمش تیزابی ملایر امروز رابطه خود با فرزندانتان را بهبود بخشید

کشمش تیزابی ملایر امروز ایرانیان انگور دانه دار یا بدون هسته است که در برابر نور خورشید خشک می شود و رطوبت آن 16 درصد است. مصرف کشمش در مقایسه با سایر شیرین کننده های مصنوعی (از جمله آب نبات) تأثیرات گسترده ای بر روی کودکان دارد.

کشمش خشک در رنگ های مشکی، قهوه ای، طلایی و کشمری موجود است. آنها را می توان هم به صورت خام و هم به عنوان افزودنی غذایی استفاده کرد. از این میوه های خشک برای تزئین کیک نیز استفاده می شود. همچنین از آنها در کوکی ها، پودینگ ها و دسرها به عنوان چاشنی و برای افزایش طعم کیک استفاده می شود.

کشمش ایرانی منبعی غنی از انرژی، ویتامین ها، مواد معدنی و الکترولیت ها است. 100 گرم کشمش حاوی 249 کالری است و برای افرادی که به انرژی بیشتری نیاز دارند مفید است. میزان فیبر موجود در کشمش نسبت به انگور زیاد است، بنابراین می توان از آن به عنوان یک ملین طبیعی استفاده کرد.

سطوح انرژی ایجاد شده در اثر مصرف کشمش زیاد است، به همین دلیل از آن در تونیک سلامت (مواد طبیعی برای بهبود سطح انرژی) استفاده می شود.

افرادی که به ورزش های ماجراجویی علاقه دارند از کشمش در برنامه غذایی روزانه خود استفاده می کنند. سطح کربوهیدرات در هر RDA (Recommended Dietary Allowance) که به معنای دریافت توصیه شده روزانه این ماده در رژیم غذایی است و برای غذاهای مختلف (مانند عناصر شیمیایی و ویتامین ها) تعریف شده است، 61 درصد است. کشمش حاوی سطوح پایین چربی و همچنین 26 درصد پتاسیم، 16 درصد مس و 16 درصد منگنز است. تیامین و ریبوفلاوین هر کدام 7 درصد و ویتامین ها 86 درصد از کل محتوای کشمش را تشکیل می دهند.

کمبود آهن
از آنجایی که کشمش حاوی آهن، مس و کمپلکس های ویتامین B است، افزودن آن به رژیم غذایی روزانه ضروری است. با مصرف منظم کشمش کشمری به صورت روزانه می توانید از شیوع کمتر این بیماری جلوگیری کنید.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.